Ny design!

Gud vad konstigt. Ser ni den nya layouten? Jag gör det inte... men på våran pc dator gör man det. Konstigt! ;o Men gillar den starkt iaf :) 
Designad av;
http://revolverheld.blogg.se

Johan Palm skriver skivkontrakt med Sony


Johan Palm skriver skivkontrakt med Sony

Sony Music kan stolt meddela att publikfavoriten Johan Palm nu ingår i bolagets gedigna artistrepertoar. 

"Jag har inte sett sån här hysteri sedan Beatles," sa Laila Bagge om de skrikande fansen som följde Johan under delfinalerna i Idol 2008.

Nu har Johan skrivit kontrakt med Sony Music. Debutalbumet förväntas komma under våren och Johan har precis satt igång arbetet i studion.

"Det är verkligen mäktigt att få släppa sin egen platta, 2009 känns som att det kommer bli ett roligt år. Jag ser fram emot att få jobba med min musik på heltid," säger Johan.

www.johan-palm.se


Nöjes bladet

Idol-Johan ger ut skiva

Johan Palms debutalbum släpps i vår och i sommar blir det tu
Johan Palms debutalbum släpps i vår och i sommar blir det turné. Och flickfavoriten har flyttat hemifrån. ”Sony har fixat en lägenhet till mig, så jag bor i Stockholm nu”, säger han.
Foto: LINA BOSTRÖM EINARSSON
Johan Palm slutade fyra i ?Idol 2008?.
Johan Palm slutade fyra i ”Idol 2008”.

”Jag vill bli jättestor både här hemma och internationellt”

Nu ska Johan Palm bli idol – på riktigt.

I veckan skrev han kontrakt med skivbolaget Sony BMG.

– Jag hoppas att plattan tas emot som ett mästerverk, säger han.

För två månader sedan klev Johan Palm, 16, av ”Idol”-scenen till tonerna av gråtande fans. Sedan dess har det varit tyst runt honom.

Nu är den blonda flickfavoriten från Mjölby tillbaka – med ett skivkontrakt och en sommarturné i bakfickan.

– Sony ringde mig strax efter ”Idol” tagit slut och erbjöd mig skivkontrakt. Det var en sådan skön bekräftelse. Det är jättekul att få fortsätta syssla med det man vill göra, säger Johan Palm.

Skriver själv

Hans debutalbum släpps till våren, exakt datum är inte bestämt än.

– Det blir musik som jag vill göra, åt det brittiska hållet. Jag håller på att skriva eget material och jag får vara med och bestämma vilka låtar som hamnar på skivan, säger han.

Låtar på engelska alltså. Ögonen glittrar och Johan Palm kan inte låta bli att le när han berättar om sitt nya liv.

– Sony har fixat en lägenhet till mig, så jag bor i Stockholm nu. Det är inte dåligt att flytta hemifrån när man är 16 år.

Tar sabbatsår

Tekniska programmet på Kungshögaskolan hemma i Mjölby får vänta. Johan Palm tar ett sabbatsår och satsar allt på musiken.

Mamma Marie-Louise och pappa Jan stöttar sin son till hundra procent.

– Mamma och pappa tycker att det är kul. Lite oroliga är de väl, hur jag ska klara mig med mat och så där (skratt). Det mest komplicerade jag har lagat så här långt är spagetti och bacon.

Städningen blir det lite si och så med.

– Ha, ha, jag har ett litet diskberg. Det finns inga rena glas för tillfället så jag kör rätt mycket cola på burk just nu.

Vill bli rik

Johan Palm har redan tjuvstartat lite smått i studion. Om någon vecka sätter inspelningarna igång på allvar.

16-åringen från Mjölby planerar att leverera ett mästerverk.

– Jag vill bli jättestor, både här hemma och internationellt. Det skulle jag älska. Och att bli rik, säger han och ler.

 

Johan om ...

... sina skrikande fans:

– Till en början var det en ovan situation. Men det är kul att det finns folk som tycker så mycket om en. Folk känner igen mig när jag går på gatan. Det är stort.

... framtiden:

– Jag kanske växer upp och inser att pengar och kändisskap inte är allt här i världen. Men just nu är jag 16 år så nu tror jag det (skratt). Jag har en känsla av att jag så småningom kommer att skaffa mig fru och familj. Men just nu är det inte det jag siktar på.

... att ro i land en platta på bara några månader:

– Det är helt okej tidsmässigt om man jämför med hur ”Idol”-vinnarna hade det tidigare år. De hade ju bara typ tre veckor på sig. Jämfört med det är det här väldigt lugnt. Visst, det är inte jättegott om tid, men om jag inte har en deadline får jag ingenting gjort.

... att vara 16 år och bo själv i Stockholm:

– Det är spännande och kul, men det är klart att det blir lite ensamt ibland. Men jag har en Xbox, och lite folk känner jag ju.

 

... singellivet:

– Jag är fortfarande singel. Det är inte så jäkla lätt det där, att hitta någon som man kan lita på och som man kan vara naturlig med. Att hitta något seriöst är inte det lättaste. Men det är väl lättare nu än förut kanske.

Namn: Johan Palm.

Ålder: 16 år (fyller 17 i mars).

Bor: Lägenhet i Stockholm.

Familj: Pappa Jan, mamma Marie-Louise, brodern Henrik, syrran Magdalena och hunden Leia.

Yrke: Artist.

Inkomst: Får hemligt förskott från Sony.

Aktuell: Med debutskivan som släpps till våren.

 


SKIVKONTRAKT!!

Skivkontrakt!

Johans blogg 31 januari 2009 kl 15:07

Japp, nu är det klart, jag släpper en platta i vår! Läste Aftonbladets artikel om det nyss. En rolig sak är att det man säger med glimten i ögat framstår som helt allvarligt när det står skrivet i en tidning, haha. Det är skitkul tycker jag!:) Ta bara det här: "I veckan skrev Johan kontrakt med skivbolaget Sony BMG. - Jag hoppas att plattan tas emot som ett mästerverk, säger han." Anyways, jag kommer inte blogga här på tv4.se mer. Håll koll på johan-palm.se istället! Just nu är det inte mycket till hemsida, men det ska fixas snart. 2009, nu jäklar börjar det på riktigt! :)

bild

Är så glad just nu! :D Satt på tågstationen, när jag kollade Johans blogg i mobilen, och så får man läsa detta! Hur kul som hällst, och kan knappt vänta tills hans skiva kommer ut!

Ska skriva hela reportaget i ett nytt inlägg snart, puss!


Skivkontrakt?


Nu får vi ju bara hålla tummarna och hoppas på att detta möjligtvis är sant! :)
KÄLLA

För er som missade Popcirkus

Om ni missade Johan i SVT2s Popcirkus igår, kan ni se det  HÄR
Eller, i något av repriserna som visas
30/1 i SVT2 klockan 23:50 
31/1 i SVT2 klockan 12:05 
31/1 i SVT24 klockan 22:00


Johan i SVT2!

Satt för omkring 30-40 minuter sen och kollade på något program på SVT2. Och helt plötsligt, vem dyker inte upp om inte JOHAN? Det var lite intervju med honom, en intervju med Anna-Lisa och sedan med en psykolog då dom frågade ifall det var normalt att fans beter sig som Anna-Lisa gjorde. Och, ni alla vet väl vad jag menar med "hur hon betedde sig". Haha :) Tyvärr visste jag inte om att Johan skulle vara med, annars hade jag så klart uppdaterat det här innan, ifall ni ville se. Men om ni missade det, jag lovar att ladda upp intervjun här sen :)
Now, back to my homeworks... ><

Fler Rockbjörnen bilder

Haha, eftersom jag knappt har något nytt att uppdatera om får ni lite fler bilder från Rockbjörnen :)
Klicka på ikonerna för större format!



Bilderna hittade jag inne på http://Johansida.blogg.se!
Finns även i fotogalleriet :)

Kevin, Alice och Robin i Gävle.

Igår var jag och såg Kevin, Robin och Alice i Valbo Köpcentrum :) Hade såklart önskat att Johan var där, men men.

Och förlåt för lite uppdatering.., men det står ganska stilla runt Johan nu... en och annan bild, men inga stora nyheter.


Rockbjörnen bilder

Två bilder från Alices blogg [www.alicesvensson.blogg.se] Vilka även kommer dyka upp i fotogalleriet snart! :)




Skriva brev till Johan?

Fick en liten fråga;

 

Vet du vad man ska skicka brevet om man nu vill göra det till Johan ? :)

 

Svar: Tyvärr så har jag inte adressen till hans hem i Mjöbly.

Man kan ju alltid pröva att skicka till "Johan Palm, Mjölby" men jag är inte säker på ifall det kommer fram. 

Ni kan ju prova! :) Och glöm inte att skriva ditt namn och adress (med ett kryss över) på baksidan av kuvertet. Då skickar posten tillbaka det till dig om adressen inte är "giltig" och då vet vi ju om det funkar eller inte ;)

 


Rockbjörnen

Jag har nu laddat upp en del bildern på Johan från Rockbjörnen i fotogalleriet, så ta en titt i albumet "Rockbjörnen 2008" för fler bilder :)




"Ska på Rockbjörnen ikväll!"

Oj, förlåt för dålig uppdatering... men tyvärr så finns det inte speciellt mycket att uppdatera just nu. Johan skrev på sin blogg att han ska på Rockbjörnen ikväll. Jag hade faktiskt planerat att åka dit sen en tid tillbaka, men självklart så ska ju tågen hem till Gävle inte gå som jag vill, så det blir inte av för mig. Istället ska jag repa med mitt band, för vi har precis fått ny replokal vilket vi är jätte glada över.

Såhär skrev i alla fall Johan i sin blogg idag:

 

Ska på Rockbjörnen ikväll!

Johans blogg 22 januari 2009 kl 12:03

Det ska nog bli riktigt roligt.

Och som ett litet svar till honom, eftersom han skrev att det "nog blir riktigt roligt", så kan jag berätta att det kommer bli JÄVLIGT roligt. Tyckte iaf jag förra året, då jag var där :)


"Det känns bra att ha hejarklack"

Foto: Matilda Ekström

Laila hade ett helt bord med supporters när hon skulle dansa quickstep i det andra avsnittet av Let's dance. Anders, Andreas och Janet, var på plats för att stötta henne och med i hejarklacken fanns också Idolvinnaren Kevin Borg och Johan Palm. Och det lönade sig, Laila dansade häcken av de andra och fick högst poäng av juryn.

Det var stor uppslutning bland Made i Sweden-gänget när Laila Bagges skulle göra sin andra insats i Let´s dance. Andreas Carlsson, Anders Bagge och Janet Leon hade alla tagit sig dit för att heja på Laila. I hejarklacken fanns också de forna Idolhunkarna Kevin Borg och Johan Palm. Och Lailas insats gjorde ingen besviken, hon tog verkligen tävlingen till en ny nivå när hon virvlade runt på dansgolvet i sin quickstep och svepte ihop hela 28 poäng!

- Laila är verkligen i en klass för sig, jag måste faktiskt säga det. Jag kanske är lite jäv i sammanhanget, att hon kan plocka fram de här sidorna hos sig själv och göra en sådan här grej är otroligt, sa Andreas efter Lailas framträdande.

Och alla stämde in i hyllningssången till Laila.

- Jag tycker att hon var skitduktig! Hon såg så snygg snygg ut också, det här var riktigt bra. Hon hade verkligen glöd, sa en imponerad Janet.

Johan och Kevin hade inte heller något negativt att säga om Laila som ju under i Idol hade för uppgift att sätta dem under luppen och bedöma dem i minsta detalj.
- Det här var ett av hennes bästa framträdanden i tävlingen hittills, det var riktigt bra, sa Johan.
Kevins hyllningar visste inga gränser:
- The competition is over. Laila you're the queen!

Laila var nöjd, både med sin insats och att hon hade lite extra stöd på plats.
- Det var jätteroligt, det känns bra att ha en hejarklack! Jag har tränat stenhårt den här veckan, quickstep är mycket svårare än cha cha.

Lailas musikintresserade anhängare njöt också av livebandet.
- Sångaren är verkligen grym. Hela bandet är bra, jag tycker om att det är livemusik, sa Janet.

Och kanske fanns det bland Lailas supporters några framtida Let's dance-deltagare.
Johan Palm skulle säkerligen kunna tillföra både en helt egen dansstil och svimfärdiga fans till programmet.
- Det skulle vara kul att vara med faktiskt!

Janet skulle inte heller ha något emot att svinga runt på dansgolvet.
- Jag dansade en del när jag var liten. Hiphop, magdans och balett till exempel, men aldrig något sånt här. Det skulle vara kul att vara med!

KÄLLA


Bild


Bilden är tagen en vecka efter att han började 1 året på gymnasiet :) 
(från LINNEAS blogg)

Lisas blogg

Många undrar vad Lisa Lystams blogg heter. Nu säger jag det en gång för alla (har nämligen skrivit det förr)
http://lisalystam.webblogg.se

Och ta det lugnt med Johan Palm frågor, det är Lisas blogg. Inte Johans.

Och ni får en vacker bild på Johan för att inlägget inte skulle bli så kort ;)

Untitled

Inget nytt om Johan för idag...
Men däremot kommer en bild på Johan från en fest som var för några veckor sen.
Den är från Linneas blogg [www.linneafranzen.blogg.se] och Johans granne hade tydligen skickat den till henne :)



Jag är inte Johan Palm

Jag får väldigt många kommentarer och mejl som lyder:


Åhh, Johan! Jag älskar dig!

Kan jag få ditt nummer Johan, snälla?!

Johan, kan jag få din MSN?


Tänkte bara göra det klart för alla, att detta inte är Johans blogg.
Detta är enbart en fansida, som drivs av ett fan till honom, och jag har ingen som hällst kontakt med Johan, och har varken hans nummer eller msn. Så tyvärr, får ni försöka kontakta honom på något annat sätt.


Jo, visst såg man Johan ett antal gånger

Jo, visst såg man Johan ett antal gånger igår på Let's Dance!
Här är bilderna jag lyckades ta med mobilen på TVn (haha, ja så desperat är jag)

Onödigt att jag ritade dit pilen egentligen. Jag menar, vem ser INTE att det är Johan som sitter där :)

Man såg Johans blonda hår en hel del. Man bara kan inte ta misste på det :)


För er som inte såg programet, jag tror det går i repris imorgon ifall ni vill se :)

Let's Dance!

Johan laddade nästan precis nyss upp ett inlägg i sin blogg, och han befinner sig på Let's Dance!
Så har vi tur får vi kanske se honom i TV ;)

Johans blogg 16 januari 2009 kl 19:44
Let's Dance live i SVT-studion

Hur gick det här till? Aja, kul att vara här i alla fall! Party, party.


Johan Palm vann pepparkakshuset

Kom precis hem från stan, där jag var och köpte Aftonbladets klick. Och precis som Johan sa i onsdags, så var han med i den och förstörde pepparkakshuset han vann!
Här kommer hela artikeln, som jag skrivit av från tidningen:)

Läsarna är överens. Klickfavoriten Johan Palm fick gå loss på Brangelinas flotta slottsflygel - med våldsamt resultat.

I someas klämde världens mesta mamma, Angelina Jolie, 33, ut tvillingarna Knox Leon och Vivienne Marcheline. Strax därefter flydde hon undan hungriga fotoblixtrar tillsammans med Brad Pitt, 44, på det luxuösa slottet Château Mirval i franska Brignoles. I vanlig ordning lät Klick! mästerbagaren på NK fånga detta historiska ögonblick med pepparkaksdeg och resultatet blev en spejsad flygel av det enorma miljonspektaklet. Nu har Klicks läsare sagt sitt och mästerverket har fått en ny ägare. 
För några månader sedan gav vi honom en gitarr att förstöra och den här gången fick "Idol"-rockern Johan Palm, 16, ett alldeles eget slott att gå loss på. Klickfavoriten från Mjölby blev den värdiga vinnaren av årets pepparkakshus efter en hård batalj med bland andra Anders Bagge, 41, och namnen Rikard Palm, 47. 
- Tack! Det känns jätte kul! Det är helt sjukt att så många röstat på mig.
Du var lite motvillig till att hoppa på huset. Hur kändes det till slut?
- Lite hjärtlöst, det är ändå någon som har ägnat en massa timmar åt att bygga det. Men samtidigt kul.
Var är du om fem år?
- Internationell världskändis, svinrik och allt det där.

DEMENTI: Nej, Johan Palm har inte blivit en otacksam diva. Trots en initial motvilja tvingade Klicks redaktion det blonda stjärnskottet att förstöra Brangelinas flotta pepparkaksflygel. Johan lydde med stor tvekan och resultatet blev total förödelse.





Gammal bild på Johan

Kände mig nästan lite tvingad att uppdatera något idag, så det får bli en lite små rolig bild på Johan, som jag hittade inne på Johan Palm Fan.



Och om någon vet vart bilden kommer ifrån (från början), säg gärna till! Jag vill gärna veta vem som tagit alla bilder som jag laddar upp, eftersom personen som tagit bilden kanske inte änns vill att den laddas upp någon annanstans..

Edit; Enligt Linda, är det Lisa Lystam som tagit fotot.

Länka

Ladda upp den här bilden på din bilddagbok eller något forum, som lite reklam för den här bloggen! :)



Och ladda upp den här lilla ikonen på din blogg eller hemsida, och länka tillbaka hit


Så, tyckte detta behövdes. Nu är det bara att spara dom här bilderna, och ladda upp dom på din blogg, bilddagbok eller vart du nu känner fört. Skulle vara jätte kul! :)

Att göra saker man inte riktigt vill göra

Johans blogg 14 januari 2009 kl 14:53

Att göra saker man inte riktigt vill göra

Imorgon kommer ni i Aftonbladets bilaga Klick kunna se och läsa om hur jag misshandlar ett värdefullt och unikt föremål på det mest hjärtlösa vis man kan tänka sig. Jag vill att ni ska veta att jag bara gjorde det för att Aftonbladet bad mig att göra det, jag hade allra helst låtit bli.Lite hemsk kan jag allt vara ibland, men inte SÅ hemsk! ;)


Johans blogg 14 januari 2009 kl 16:57

Oj då

Tänkte att det var fredag imorgon. Fredagsbilagor brukar kanske inte så ofta komma på torsdagar...


Bilder från Mjölby Köpcentrum

Inne på mediafotografen finns en massa bilder på Johan från den 3 januari i Mjölby köpcentrum! [Tack till Sacho inne på tråden om Johan Palm på alltomtv.se för informationen].
Jag håller på att ladda upp alla bilderna till galleriet, i albumet Mjölby Köpcentrum, så innom en timme kommer dom finnas där :)

Edit: Bilderna är nu uppladdade i galleriet!

Klicka på bilden för fler!


Så, nu ska det funka

Så, nu ska det funka att gå till fotogalleriet igen :)

Fotogalleri ur funktion...

Har fått en del mejl och kommentarer om att fotogalleriet inte funkar. Jag jobbar på att få igång det igen så fort som möjligt! 
Men så länge, kan jag ladda upp några bilder på Johan från en klassfest.
Dom är fotade av Nadine, och jag har tillåtese av henne att ladda upp bilderna.
[När fotogalleriet kommer igång igen, finns original storleken av bilderna]

Idoldeltagarnas bilddagböcker drog 1,5 miljoner besökare

Usch, det har vart något fel på sidan hela morgonen, och det har inte funkat att logga in. Men nu är allt som det ska igen! :)

Idol-kampanj drog två miljoner


Idoldeltagarnas bilddagböcker på Bilddagboken.se drog mellan oktober och december 1,5 miljoner besökare. Samtidigt gick 704.000 personer in på kampanjsajten på Bilddagboken.se.
Under Idol fick varje deltagare en egen bilddagbokssida designad av Wyatt Creative. Sammanlagt drog dagböckerna 1.467.977 besökare under perioden. Samtidigt besöktes kampanjsajten av 703.856 besökare.

- Syftet medkampanjen var dels att driva trafik till Idolsajten och att få Bilddagbokens medlemmar att få upp ögonen för Idol på Tv4.se och dels till att driva tittare till programmet. Kampanjen ledde också till att Bilddagboken blev en av de största hänvisningswebbplatserna till Idolsajten, säger David Leeb som projektlett kampanjarbetet på TV4.

Enligt honom är kanalen positivt överraskade över kampanjen spridningseffekt. 

- Vi har ju erfarenhet av tidigare kampanjer och vet hur extremt effektiva kampanjer på Bilddagboken och Lunarstorm är. Det skapas en typ av kommunikation som äger rum i en miljö där ungdomarna känner sig trygga och där budskapen verkligen är anpassade till dem, säger Sara Zachrisson Hinderoth, byråledare på Wyatt Creative som ligger bakom kampanjen.

Kampanjsajten på Bilddagboken.


David Leeb säger att valet på Bilddagboken beror på att att rätt målgrupp finns på sajten och det stora engagemenget som sajten skapar.

Målgruppen på sajten är svår att nå med en ordentlig räckvidd i andra medier. Det höga engagemanet som medlemmarna har på sajten gör också att det är enklare att skapa engagemang för kampanjer som går på sajten, säger David Leeb.

Wyatt Creative ingår i samma koncern som Bilddagboken och Lunarstorm.

- Vi jobbar gärna med andra sajter också och försöker att tydligare stå på egna ben men främst har det blivit lösningar för Wyatts sajter. Men det gör också att vi kan använda vissa unika verktyg inom gruppen som gör att kampanjerna blir väldigt enkla att sprida till sina vänner, säger Sara Zachrisson Hinderoth.

TV4 köpte också bannerutrymme på Bilddagboken för att driva på trafiken till kampanjsajten och de enskilda dagböckerna.

-Kunde betalar enbart för det köpta medieutrymmet men de virala kontakterna och spridningen gör ju att effekterna blir så mycket större, säger Sara Zachrisson Hinderoth.

Av Idol-deltagarna var östgöten Johan Palm den som drog flest besök med 356.887 stycken. Vinnaren, Kevin Borg, drog mindre än hälften, 173.479 besökare.


Johans blogg

Johans blogg 9 januari 2009 kl 21:54

Heja Laila!

Har inte tittat på Let's Dance förut, men det är ju rätt bra! På tal om Let's Dance, David Bowie fyllde år igår! Grattis!


Tävling?

Nu är det såhär, att jag funderar på att ha en TÄVLING. Där man kan vinna ett pris (som har med Johan att göra förstås). Vad det kan vara har jag inte bestämmt än, men först och främmst vill jag veta vad NI tycker om idén. Bloggen har många besökare, men jag får tyvärr inte veta så ofta vad ni tycker. Så, om ni vill ha en tävling, kommentera! Så kanske den blir av ;) 
Självklart blir det inget jätte stort pris som; "Vinn en dejt med Johan!" Men nått blir det iaf. Det kan vara tex en special tryckt tröja med Johan på. 
Men som sagt, kommentera vad ni tycker om idén!

Meddelande från Johan

Johans blogg 6 januari 2009 kl 00:50


Hörni!


Jag har fått brev om folk som säger att dom har snackat med en kusin till mig som ska heta Alicia. Hon ska ha lovat saker som att jagska träffa dom och verkar ha påstått annat som inte stämmer. Jag har inte och har aldrig haft nån kusin som heter så. Ett flertal säger också att harpratat med mig på msn och annat, och adresser som absolut inte tillhör mig har dykt upp. Så, ett gott råd: Lita aldrig på att någonn är eller känner mig om ni absolut inte får det bekräftat!


JOHANS BLOGG


Han är årets tevepersonlighet!!



Tevetittarna sa sitt - han är årets tevepersonlighet!!
Kanal 5 lät tittarna välja sina tevefavoriter under året i en omröstning på sin sajt. 

Årets stora vinnare blev talangshowen Idol som sänds på TV4, där den unga finalisten Johan Palm kramade sönder många tjejers hjärtan. Programmet blev också framröstat till årets underhållningsprogram. Där fick Kanal 5:s profiler, Filip & Fredrik, se sig slagna. Årets dramaserie knep den amerikanska sjukhusdramat Grey's Anatomy. 

Under den mer officiella tevekröningen, Kristallen, som tevesänds varje september vann förra året Anne Lundgren och Peter Settman pris för sina insatser som programledare. 


KÄLLA


Och till sist, lite bilder från i lördags från MJÖLBY KÖPCENTRUM

Bilderna finns även i mitt galleri, på sista sidan i ett eget album!

Mjölby 3/1

Här kommer några videos från gårdagen. Dom är filmade av justlikeheroine på youtube. 


The Drugs Don't Work

Beautiful Ones



Corren.se

Mjölby köpcentrum bågnade av folk när Johan Palm uppträdde på hemmaplan tillsammans med Idolfinalisterna. Några av fansen väntade i sex timmar ute i kylan för att försäkra sig om bra platser.

Många av dem var tillresta. Som Emelie Handell, Kolmården, och Emilia Ornefalk, Norrköping, två 14-åringar som reserverade plats för sig längst fram redan vid sjutiden på morgonen.

Allt gick väl så när som på att en annan 14-årig flicka, som hade rest från Stockholm, tappade luften i främsta åskadarledet när trycket bakifrån blev för tufft.

Hon bars bort av ordningsvakt och togs om hand, men repade sig fort. Var vid gott mod vid skivsigneringen efteråt och fick en kram av Johan Palm.

Fick presenter

De hysteriska skriken från fansen när Johan Palm, Kevin Borg, Alice Svensson och Robin Bengtsson gemensamt äntrade scenen visste inga gränser.

Framträdandet på den lilla utomhusscenen på Jerikodalstorget inleddes sedan med att turnéledaren Rasmus Nilsson överlämnade ordet till Mjölbys kommunalråd Monika Gideskog (m). Hon prisade de fyra ungdomarna som goda förebilder för andra och överlämnade varsin present.

Johan Palm fick en extra stor.

- Du är en jättefin ambassadör för Mjölby kommun, berömde kommunalrådet.

Två låtar var

En gitarrförsedd Johan tog sedan scenen i besittning ensam. Han framförde den låt som han hade skickat in till Idoluttagningen, "The drugs not work", för att sedan lägga ifrån sig gitarren och riva av "Beautiful ones".

Närmast extatiska unga tonårstjejer utmed kravallstaketet vid sidan om scenen tjöt sedan av lycka när Johan under sin eskort bort från scenområdet studsade sin hand mot deras framsträckta händer.

Därefter var det i tur och ordning dags för Robin, Alice och Kevin att sjunga sina två låtar. Sedan var det roliga slut, om man nu inte ville fortsätta stå ute i kylan och köa för en skivsignering.

Turnéledaren Rasmus Nilsson uppskattade att det var mellan 2 000 och 3 000 personer som tittade på framträdandet. Många stod i flerdubbla led på gallerians tak.

Mer text och fler bilder från Idolyran i Mjölby i papperstidningen på måndag.





KÄLLA

Flyttat

Ja, nu har jag då flyttat sidan hit istället! När jag flyttade över alla blogginläggen hit så hamnade alla på samma datum. Surt.

Men imorgon ska Johan uppträda i Mjölby köpcentrum, och enligt ryckten kommer det troligen komma folk från hela sverige för att se honom! 

Johan tar en paus över jul

24:nt har träffat Johan, och han berättar att han vilar över jul men hoppas på skivkontrakt i framtiden.
Se intervjun HÄR.
eller så kan ni läsa den här, för jag har skrivit ner hela:

Reporter: Den här gången så befinner jag mig på torget i Mjölby och nu så ska vi få träffa killen som nu mer är Sveriges mest populära 16åring. Och jag pratar förstås om Johan Palm. 

Var det rätt person som vann Idol 2008?

Johan: Jaa, jag tycker väl att Kevin var ju värkligen en värdig vinnare, men Alice hade ju också varit det. 

Reporter: Även om du själv hade vunnit själv kanske, allra hällst. 

Johan: ja, det vore i och för sej ganska kul, ja. haha.

Reporter: Vad händer nu för dig då?

Johan: Nu har jag fullt upp med att vara hemma och vila fram till jul, hade jag tänkt. Sen så får vi se vad som händer efter det. Jag vet faktiskt inte riktigt själv men jag hoppas väl på nått skivkontrakt och massa pengar och att bli legendförklarad, och såna där små andra saker. 

Reporter: Bästa minnet då ifrån 2008. Jag förstår ju att det har vart ett helt hysteriskt år för dig, men finns det något speciellt litet tillfälle sådär som du kan minnas extra mycket?

Johan: Jah... nej, egentligen inte. Det här med hela grejen med Idol har ju varit otroligt roligt. Dom ögonblick som varit mest minnesvärda är väl kanske, eller minnesvärda var dom inte.. men den absolut bästa känslan var då dom första gångerna när man gick vidare på slutaudition och sådär. Det var en otrolig känsla. 

Reporter: Jul och nyår och sånt innebär ju mycket familj och vänner och massa god mat och massor gott godis, men vilken musik spelas hemma hos dig under jul och nyår?

Johan: Ja du, det blir väl sån här musik jag lyssnar på annars. Lite rock och sådär. Lite Bowie, Smiths, Suedes och så där. Nej, men och så blir det en del julmusik såklart också. 

Reporter: Har du någon favorit jullåt?

Johan: Nej, men jag har haft när jag var mindre. Lyssnade mycket på... vad var det nu jag lyssnade på...? Den här.... vår julskinka har rymt eller något sånt där. Den är ju en klassiker.

Reporter: Några snabba frågor då; 

knäck eller ischoklad?

Johan: Åh, jag kommer inte på vad det är. Ischoklad är det väl tror jag. Kommer inte på hur dom smakar men ischoklad tror jag det är.

Reporter: Blondiner eller brunetter?

Johan: Man kan väl variera sig. 

Reporter: Guitar hero eller Sing star?

Johan: Guitar Hero.

Reporter: Vad hoppas du på nu då inför 2009?

Johan: Jag jag hoppas väl på att jag kan fortsätta med musiken, och leva på det helt enkelt. 

Reporter: Redan, trotts att du bara är 16 år?

Johan: Haha, ja.

Reporter: Tack så jätte mycket Johan!

Johan: Tack så mycket.


Johan i badkaret med guran

Vad tycker ni om den nya layouten? Jag bara kände att jag var tvungen att förnya sidan lite, så vad passar inte bättre än en ny layout?! Hoppas ni gillar den :)

På Aftonbladets hemsida har dom laddat upp bilder på kändisar när dom badar. Johan delar badkar med sin gura.
"Inte utan min gitarr!" Säger han.


Läs mer på Aftonbladet.se

Och Expressen har utsett "Sveriges hetaste nöjespersonligheter 2008" där Johan kom på en 24e platts.
24 Johan Palm: Sällan har en så liten och surt sjungande människa skapat sån hysteri.
Läs mer på expressens hemsida.

Johans namnsdag

Grattis på namnsdagen, Johan!!


GOD JUL!

Tänkte bara posta ett litet God jul! :)
Så ja, god jul till alla ni där ute, och god jul till Johan.
Hoppas alla får en bra jul, och att ni har mer snö än vad jag har här hos mig i Gävle...

Jag känner mig extra glad idag, så jag tänkte ladda upp en bild på mej och Johan. 
Och eftersom det är jul passade det ju finfint att jag ritade dit två tomteluvor också! :P


Årets Östgöte

Johan har blivit nominerad till tävlingen "Årets Östgöte". Det går att rösta fram till och med den 30 december 08.
Rösta genom att...

Skicka ett SMS till 722 50, och skriv: p4öst Palm

Eller skicka ett mejl med ditt namn och din adress till: [email protected]

För att läsa mer om tävlinge, gå till SR.SE.

SR har även interjuvat Johan idag klockan 15:30, om lite allt möjligt; hans fans och vad han vill göra nu efter Idol tiden. Man får även höra lite när han sjunger och spelar David Bowies Lady Stardust på piano.
Lyssna på intervjun HÄR!
OCH GLÖM INTE ATT RÖSTA FRAM JOHAN SOM "ÅRETS ÖSTGÖTE" NU!

Idol 2008 final

Stort grattis till Kevin Borg som blev vinnaren av Idol 2008!
Jag har laddat upp bilder både från finalen och efterfesten i fotoalbumet.


Internet ur funktion

Mitt internet har inte varit sej likt de senaste dagarna, så jag har inte kunnat uppdatera något. Men nu funkar det som det ska och jag har laddat upp en del nya bilder till galleriet. Bla bilder från Johans egna kamera, så gå dit och kolla!

Och på fredag är det Idol final i Globen. Alice vs Kevin. Vem tror ni vinner? Jag tror Kevin. 
Johan kommer även att uppträda i Globen, men inte i liveTV, så vill ni se Johan får ni passa på att köpa biljetter nu innan dom tar slut.

Har ni några bilder på Johan ni själva har tagit? Skicka gärna dom till mej, så läggs dom ut på sidan. Det är absolut helt okej om ni sätter copyright på dom.
Skicka till: [email protected]


Tillbaka i Mjölby

Efter flera månader i rampljuset kom Johan Palm tillbaka till Mjölby på måndagskvällen. – Det känns bra att lämna tävlingen med flaggan i topp, säger han om insatsen i "Idol".

Det är en trött, förkyld och kissnödig Johan Palm som precis har avslutat ett chatt med läsare på en av kvällstidningarna. I fredags åkte han ur "Idol". På måndagskvällen var det så dags att styra kosan hemåt mot Mjölby igen.

– Precis efteråt var man självklart besviken. Men förutom att man är sjuk nu så känns det jättebra, faktiskt. Det kommer nog något nytt efter det här, säger 16-åringen.

Ja, vad händer. Ska du tillbaka till skolan?

– Jag vet inte, jag får se hur jag gör. Antingen tar jag ett sabbatsår eller så pluggar jag några kurser i matte, engelska och svenska.

Vill släppa skiva

I helgen uppträdde han tillsammans med utslagna "Idol"-deltagare på ett köpcentrum i Stockholm. Johan Palm kommer med all säkerhet att ha fullt upp under den närmaste framtiden – men det var inget han funderade så mycket på under måndagskvällen.

– Vissa saker ska man väl ställa upp på, men allt är inte obligatoriskt.

Att han vill släppa en skiva framöver råder det dock inga tvivel. Frågan är bara när, var och hur.

– Jag vill verkligen släppa en skiva. Jag kanske inte behöver skriva alla låtar själv, men det skulle vara kul att få med några stycken. Viktigast är att man trivs med låtarna.

KÄLLA


Vakna med The Voice

Johan var med i Vakna med The Voice i morse. 




End of the road?

Jag tror ingen har missat att Johan fick lämna Idol i fredags. Riktigt tråkigt. Men jag tror, nej jag VET, att det kommer gå grymt bra för Johan i framtiden, och att detta inte är det sista vi får se av honom!
Igår uppträde han tillsammans med dom andra som åkt ut ur tävlingen på Heron City i Stockholm. Jag var själv där, och hade tänkt fota lite men min kamera strejkade tyvärr så det blev inte mycket foton. Men har var jätte bra, och körde först Beautiful Ones, och i slutet spelade han The Drugs Don't Work.

Jag läste även på expressens hemsida om att Johan blivit hotad till livet över internet.
Läs hela artikeln HÄR

Idag kunde man chatta med Johan, och har lagt in några av frågorna + svaren på kategorin Om Johan ifall ni missade chatten.

Vill ni vinna Johans kamera? Tävla inne på TV4.SE/IDOL

Och ni missar väl inte Johan i VAKNA MED THE VOICE imorgonbitti?

Gospel, sol vind och vatten

Dagens tema är Gospel, och Carola gästar Idol studion.
Johan ska köra låtarna 'Long Train Running' och 'Free Falling'.
Eftersom Johan hängde löst förra veckan, borde alla rösta som galningar, annars kommer nog tyvärr Johan bli den som åker ut idag.
Ring: 099 414 01
Smsa: skicka JOHANP till 72 400

Expressen har även lyckats rotat fram en video på Johan när han sjunger 'Sol Vind och Vatten' på en skolavslutning 2006.
Kolla vad JOHAN tycker om det.
Hela SÅNGEN
En intervju med Johan på hans hotellrum kan ni se HÄR, där dom pratar lite om kändis skapet, och om att bli stylad.

Jag har även uppdater fotogalleriet, och ni kan nu hitta bilder från Aftonbladet när Johan slår sönder en gitarr där!


Untitled

Oh, nu var det ett bra tag sedan det kom en uppdatering här... Men en liten snabb samanfattning av vad som hänt;

I nya OKEJ tidningen finns både intervju och en affich på Johan, så köp den om ni inte redan har gjort det.

Förra veckan när det var soul tema gick det väl inte så jätte bra för Johan. Han fick dålig kritik av juryn när han sjöng sin soul låt, men det gick mycket bättre att göra duetten We built this city med Robin Eriksson. Både Johan och Robin hände löst, Robin fick lämna tävlingen.

Veckans tema var kärlek, och idolerna fick åka hem till sina familjer. 
Johan sjöng låtarna Friday I'm in love (till fansen) och I'll stand by you (till sin storebror).
Han och Anna hängde löst, men det blev Anna som fick lämna Idol.

Johan är troligen den i tävlingen som har flest fans. Men vart är dom när han väl behöver dom? 
Jag hoppas värkligen alla röstar som en galning nästa vecka när det är GOSPEL som är den kommande veckans tema! :)

Gran Canaria

Idolerna åkte tidigt i lördags morse till Gran Canaria, för att få ladda om lite i sol och värme inför fredagen, då det blir Soul!


Johan hängde löst!

Rock tema, Johan körde Poison, och han hängde löst?! Tur att han inte åkte ut i allafall.
Nästa vecka blir det Soul tema, + att dom ska sjunga en duett, vilken låt får dom bestämma helt själva och det måste inte vara soul.
Johan och Robin Eriksson ska köra duett tillsamans, och dom funderar på Queen och David Bowies Under Pressure, vilket jag absolut hoppas dom kommer köra!


Hysteriska fans

Först tycker jag alla borde läsa det här om JOHANS FANS.
Man kanske inte borde överdriva? Haha.

Jag har gjort några nya album i fotogalleriet och laddat upp en hel del nya bilder.
Och när ni klickar på 'Om Johan' kan ni nu även se kläder han har hafft i TV, och vart dom går att köpa :)

Och, veckans tema blir alltså Rock! :D

Rock nästa vecka?

Det gick ju kanon för Johan i fredags! Jätte kul :)
På Idol eftersnack sa Peter Jide att nästa veckas tema skulle bli rock! Jag hoppas att det blir det!

Schlager

Den här veckans tema blir schlager, och Johan har valt att sjunga Magnus Ugglas Johnny The Rocker!

The winner takes it all

Imorgon ska Johan sjunga Abbas The Winner Takes It All.
Och ni glömmer väl inte att Johan är med i Lilla Aktuellt på SVTB idag klockan 19:00.


Lilla aktuellt

På torsdag (23/10) klockan 19:00 är Johan med i Lilla Aktuellt på SVTB, så missa inte honom då!
Nu har vi fått veta vilket tema det blir på fredag. ABBA! 
Kolla klippet när idolerna fick veta det nya temat;
LÄNK.

Go Johan!

Så är Johan kvar i tävlingen! Ett stort grattis!



Beautiful Ones

På fredag är det dags igen för Johan att stå på Idol scenen! 
Temat är 90 talet, och han ska köra låten Beautiful Ones av Suede [Grymt bra låt enligt mig]. 
Glöm inte att rösta på honom då!

Johan i IdolTV

Det blev visst nått litet fel på sidan, så jag var tvungen att radera det mesta. Men, nu har jag fixat det igen, och sidan är i full gång :] 
Ni missade väl inte Johan i IdolTV klockan 15:00 idag? Om ni gjorde det, så kan ni se det igen klockan 20:00. Har du inte IdolTV i din mobil? Då får du ta och skaffa det NU

Nu har det ordnats en tävling, där du har chansen att bli årets Idol Look-a-like. Är du lik någon från idol kan du MMSa in din bild. Priset är att få fotograferas tillsammans med Idolen man är lik. Vore det inte coolt att få bli fotad tillsammans med Johan! Läs mer om TÄVLINGEN. [Du måste ha målsmans samtycke, eller vara över 18 år för att få vara med]


RSS 2.0